Изпълнителният директор на "Ботев" (Пловдив) Ангел Палийски коментира информацията от Италия, където замесиха "канарчетата" в уреден мач. "Гадзета дело спорт" твърди, че срещата от вчера със Слован (Либерец) е разследвана от УЕФА заради съмнителни залози, приети още преди започването на двубоя. Както е известно, избраниците на Станимир Стоилов бяха разбити от чехите с 1:7.

"Браво на УЕФА. Изкарахме 100 милиона от вчерашния мач. Стига с тези глупости! При кой резултат на такъв мач няма висок коефициент? Защо един път някой не се обади, преди да се играе срещата, и да каже как ще свърши срещата, ами след като излезе двубоят и се започва? При 2:2 пак ни разследват, при 3:1 победа у дома - пак ни разследват, сега падаме 1:7 и пак ще ни разследват. Нямаме сили да се занимаваме с такива пълни и долни инсинуации", коментира пред plovdiv24 Ангел Палийски.

"Омръзна ни всеки път да се занимаваме с такива глупости. Бием и веднага излиза информация, че сме уредили мача с 1:0. Като паднем - пак сме го уредили. Как един път не казаха, че сме го изиграли по правилата. Но сигурно това го правим, защото нямаме пари и изкарваме от "черно тото". Имаме си достатъчно пари, достатъчно бюджет и достатъчно богат собственик, за да се занимаваме с такива глупости", допълни един от шефовете на "Ботев" (Пловдив).

Изпълнителният директор също така сподели, че играчите вече са санкционирани, и то доста солено за резила от вчерашната контрола със Слован (Либерец).

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ