Синът на първия капитан на ЦСКА Нако Чакмаков – Александър, ще помага за ремонтите на стадион “Българска армия”. В момента той е изпълнителен директор на "Титан цимент Златна Панега".

“Да, ще помагам. Ще го направя напълно доброволно и безвъзмездно. Поканата получих от Георги Илиев-Майкъла. Кога обаче ще се завършат ремонтите, не мога да ви кажа. С тази работа се занимават Майкъла и собствениците на клуба. Моята помощ обаче няма да включва и терените на юношите. Тя ще е само за стадиона", коментира Александър Чакмаков, цитиран от “Тема спорт”. В средата на миналата седмица той е имал среща с Георги Илиев-Майкъла, на която са обсъдили планове за ремонтите на стадион “Българска армия”. Според обещанието на ръководството ЦСКА би трябвало да се завърне у дома в 11-ия кръг, когато е срещата с Монтана.

Допреди година именно Чакмаков-младши е плащал наема на юношите на ЦСКА, които тренираха на стадион “Академик”, но е поставил условие името му да не се споменава, тъй като не искал реклама. Александър Чакмаков ще помага и на баскетболния клуб, който вече набира деца за възстановяване на школата./БЛИЦ