Новият изпълнителен директор на ЦСКА Пенко Пенков потвърди новината на БЛИЦ, че докторът на "армейците" Авгеринос Афурас е уволнен от клуба, тъй като е замесен в "черно тото".

"Наистина доктор Афурас е замесен в този скандал. Становището ни като клуб и като ръководство, е такова, че по никакъв начин не трябва да бъдат толерирани подобни неща. Ще окажем пълно съдействие на полицията. Отстраняваме Афурас", категоричен бе Пенко Пенков.

"Нямам подозрения, че други хора от нашия клуб са замесени в скандала с "черното тото", но нека все пак да изчакаме официалното становище на органите на реда", каза още пред Ринг Пенков.

Единият от шефовете в ЦСКА сподели още, че днес футболистите са получили заплати, а освен това ще останат доволни, ако победят Черно море. Утре от 18:00 часа "армейците" гостуват на "моряците" на "Тича" в мач от 27-ия кръг на "А" група.

"Футболистите си получиха заплатите. Ще си заработят завишени стимули, ако победят Черно море. Иска ми се да се получи хубав мач, с много борба и да го спечелим", каза Пенков. /БЛИЦ