Спортно-техническият директор на ЦСКА Атанас Караиванов заяви, че преди да се захване с работа в клуба, е бил предупреден от различни хора свързани с футбола, че няма смисъл да отива на "Армията", защото е ясно, че Литекс ще е шампион в края на сезона.

"Преди да започна работа в ЦСКА ми казваха: "Защо ще ходиш в ЦСКА? Няма как да догоните Литекс. Те са шампион". Виждате обаче че се играе честно и първенството ни е интересно. Парите във футбола са много намалели, на собствениците изобщо не им е до сателитни системи, всеки гледа как да издържа своя клуб. Кризата се отразява много сериозно на футбола", каза Караиванов.

"Виждате, че четири отбора са събрани в шест точки и първенството стана много интересно. Всеки ще бърка и който допусне най-малко грешки той ще е шампион", допълни един от шефовете на "Армията".

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов е уверил старши треньора Йоан Андоне на среща в неделя, че трябва да работи спокойно и информациите, че Христо Стоичков се гласи за негов заместник, не отговарят на истината.

„На Андоне му беше казано, че това е просто шега. Той също заяви, че е използвал метафорично тази информация на пресконференцията. Андоне бе уверен, че има картбланш да работи спокойно в тима”, завърши спортният директор./БЛИЦ