Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори по темата със забраната за картотекиране на нови играчи. Той потвърди новината на БЛИЦ, че вратарят Димитър Евтимов е пред нов договор с клуба.

 „ЦСКА е абсолютно изряден и няма дългове към държавата. Ще направим едно плащане, за да бъдат привлечени официално новите попълнения. Една част ще изчистим сега, а след това и другата, за да бъдат картотекирани футболистите“, заяви Филипов.

„Жорди Кайседо е футболист на ЦСКА и има договор до 2025 година. Нормално е да има много оферти и спекулации около него. Но за момента е футболист на ЦСКА и ако има нещо ново, ще се разбере“, добави още той.

„Текат преговори между Димитър Евтимов и ръководството. Неговият сегашен договор изтича на 30 юни и сега има разговори. Ще има голяма конкуренция на вратарския пост, след като разполагаме и с млад и талантлив играч като Алекс Божев. Решението за поста е на треньора на вратарите Стоян Колев. Густаво Бусато има договор с ЦСКА. Контрактът му не е до 30 юни, а до по-късно“, каза още Филип Филипов.