Изключително нагло поведение показаха ръководните фактори на ЦСКА при заминаването за мини-турнето в Либия. Отборът начело със собственика Димитър Борисов, Драголюб Симонович и Венци Живков се държаха нахално с журналистите през цялото време. Изключение направи единствено Живков, който се опита да замаже положението и да обясни какво се случва в клуба.

Босът Димитър Борисов бягаше през цялото време от репортерите. На въпрос, дали Иван Бандаловски ще отиде в Динамо (Букурещ) или друг отбор, шефът отговори: “Да, има интерес към него от Космос, Ню Йорк, отвсякъде.” “Дуци има голямо чувство за хумор”, допълни Борисов по повод поведението на Симонович пред репортерите. На Аерогарата собственикът допълни, че Лаборде няма да дойде в ЦСКА, като почти всички отговори му бяха с да и не.

Симонович не остана по-назад от шефа си и отново прекали с поведението си, въпреки молбите на медиите за изявления заради феновете. "Не искаме информацията за нас, има много хора, които се интересуват от ЦСКА", казаха в един глас журналистите. През цялото време обаче нахалният сърбин твърдеше, че е притеснен от предстоящото пътуване със самолет и заради 4-часовия полет не е спал цяла нощ. “Нали се разбрахме на връщане да говорим, защо сте такива”, каза Дуци и обърна гръб на журналистите. След мълчание около 30 секунди Симонович каза: “Вие, няма ли да пътувате.” След това Дуци започна да твърди, че има забрана да говори и единственият човек, който може да дава изявления, е Димитър Пенев./БЛИЦ