Раздялата на Димитър Пенев с Управителния съвет на ЦСКА ще отвори още една финансова яма пред собствениците от “Титан”, пише в. “Меридиан Мач”.

Причината е, че Пената щял да си търси неустойка в размер на 200 000 лева като треньор на ЦСКА. Той бе уволнен през март и на неговото място назначен Любослав Пенев.
 
Досега новите собственици на “армейците” успивали Пената с поста в управата и го убеждавали, че парите му съвсем скоро ще бъдат изплатени. Близки до Стратега разкриват, че “Титан” му дължи и последните две месечни заплати като треньор.
 
Самият Пенев бил изключително обиден от нежеланието на босовете да платят натрупаната му сметка от 7000 лв към “Глобул” на служебния телефон.
 
Въпреки всички финансови неуредици Пенев нямал претенции до този момент и изчаквал “Титан” да оправят най-неотложните плащания. Той обаче разбрал, че това едва ли ще стане, защото ЦСКА има да плаща стари задължения на 10-ина свои бивши футболисти, а дължи близо 1 милион лева комисионни на мениджъри.
 
Интересното е, че Димитър Пенев бе уволнен като треньор на ЦСКА преди 9 години от тогавашния шеф и настоящ треньор Любослав Пенев./БЛИЦ