Председателят на Управителния съвет на Берое Дамян Георгиев бе на седмото небе от щастие, след като избраниците на Илиан Илиев донесоха първата Купа на България във витрината на клуба. На финала в Ловеч тимът от Стара Загора победи с 1:0 Черноморец (Поморие) с гол в продължението на Дончо Атанасов.

"Марадончо е страхотен играч. Винаги изригва в края, така беше и днес. Едно голямо браво за всички играчи", заяви мокрият Дамян Георгиев, който бе залят с шампанско от полуделите от радост футболисти.

"Очаквах да вкараме гол. Не може да се играе с 10 души наредени отзад цял мач и да не падне гол, дори и случаен", продължи босът.

"Не знам защо толкова много се говори и пише, че можело да не получим лиценз. В този момент на еуфория мога да кажа, че Берое няма никакви проблеми за получаване на лиценз за Европа. Има ли футболист, който да е разтрогнал по вина на клуба? Имаме платени данъци и такси с удостоверение от НАП. Ще бъде наистина нещо нагло, ако някой посегне на Берое по този начин и пробва да ни спре за Лига Европа", заяви Дамян Георгиев.

"Няма нов собственик, търсим още спонсори. Има оферти за наши футболисти, няма да спираме никого", добави босът на Берое. /БЛИЦ