Президентът на БФС Борислав Михайлов сподели, че не е започнат как точно стои въпросът с лицензите на клубовете от "А" група. Шефът се оправда, че заради отсъствието си от България в последните дни не знае какво точно става у нас. Е, поне е запознат, че първенството вече е приключило и Лудогорец е шампион.

Михайлов днес изненадващо се появи на Националния стадион "Васил Левски" и изгледа от ложата благотворителния мач между ветераните на България и Астън Вила в чест на Стилиян Петров. "Лъвовете" начело с Димитър Бербатов и Христо Стоичков спечелиха с 4:2, но не това е най-важното. Важна е каузата - събраните средства отиват за деца, болни от левкемия - болестта, която Стенли почти пребори.

След благотворителния мач бившият капитан на България, Селтик и Астън Вила обяви, че ще дари още 10 000 паунда за каузата.

А Михайлов единствено каза за лицензите, че такива все още не са получили три тима от настоящите членове на "А" група.

"Кои са отборите е конфиденциална информация. Имат срок до 31 май да си оправят нещата. Става дума за лицензи за вътрешното първенство, като евроучастниците вече получиха лиценз. Влизащите от "Б" група отбори имат срок до 15 юни, тъй като за тях скоро стана ясно, че се класират в "А" група", каза Борислав Михайлов, добавяйки, че новото първенство най-вероятно ще започне на 13 или 14 юли.

"От 1 година се знае, че максимум 14 отбора ще бъдат в "А" група", добави шефът на БФС.