"Времето ми в Дунав изтича. Няма с какво да помогна повече на клуба и съм достатъчно уморен след 10 години като президент. Редно е в Дунав да дойдат нови хора, с по-големи възможности. Хора, които да имат повече сили и по-големи нерви. Решението ми не е някаква спекулация или дезинформация. Твърд съм, че приключвам с мъжкия футбол. Ще се грижа само за школата, защото това е удоволствие”, заяви президентът на русенския клуб Симеон Симеонов пред „Тема Спорт”

Не виждам възможности за развитие и се чувствам изморен и изчерпан. Русе е голям град, с много достойни хора, които обичат футбола. Досега обаче никой не е изявил желание да поеме щафетата. В крайна сметка клубът е на град Русе, а не на доктор Симеонов.

Няма конкретна причина да се оттегля. Просто не се чувствам на мястото си във футбола. Не съм от година-две, за да го осъзная. Много отдавна съм го разбрал. За десет години направихме каквото можахме. Базата е в съвсем различно състояние. Клубът е окомплектован и работи с добър екип от служители. Но големият проблем си остават финансите. Нашите са доста под това, което трябва да бъде", допълни Симеонов.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020