Шефът на детско-юношеската школа Кирил Ивков заяви пред БЛИЦ, че повече няма да бъдат правени компромиси и всеки, който се издъни, ще си пати след това. По-рано ви информирахме, че братята Браян и Валдемар Стоянови, които в началото на годината бяха привлечени от "Ботев" (Враца), са организирали купони в общежитието на "Герена" и в крайна сметка бяха натирени от шефа Иво Тонев.

"Наистина освободихме две от момчетата. Сами са си виновни. Повече няма да позволим подобно нещо да се случва на "Герена", коментира Ивков.

"Хубаво е, че в "Левски" са събрани най-добрите деца от цяла България. Апелирам и непрекъснато говоря за отговорността на нашите треньори. Трябва всички да обичат работата си, а не да идват на "Герена", за да си отбиват времето. Контрол да има и да не се повтарят случаи като този. Изгонихме двете момчета, защото вдигали аларма в общежитието. Някакви купони правили. Охраната неколкократно им правила забележка, но те не спирали. Мислят, че като са в старшата и трябва всички да се съобразяват с тях. А в общежитието има и малки деца. Нужно им е спокойствие и трябва да си почиват след тренировките. Всички трябва да знаят, че в школата няма да има компромиси. Който сгафи - изгаря", каза още легендата.