Старши треньорът на Етър Сашо Ангелов остава на своя пост. Това стана ясно, след като феновете и президентът на клуба Александър Нанков подкрепиха бившия национал. Както е известно, Сашо Ангелов влезе в конфликт с час от футболистите си и това доведе до напускането на Димитър Байдаков, Николай Николаев и Николай Иванов.

"Футболистите в отбора са с аматьорски статут, но това не значи, че трябва да имат аматьорски подход и съзнание. Целта на клуба и феновете е влизане в професионалния футбол. Чрез своите действия тези момчета правят това много по-трудно и сложно - така те пречат на всички останали и най-вече на себе си", казват в специална декларация запалянковците от фенклуб "Етър".

Президентът Александър Нанков също зае страната на треньора.  "Има си правила, които важат за всички. Не за първи път попадам в така ситуация, трябва да се знае, че има ред. Сашо Ангелов има пълното право да определя размера на премиите в отбора. Самият той пожела да има премии за отбора за ремито вкъщи с Локо (Горна Оряховица).

"Помагал съм в личен план и на Байдаков, и на Николаев, за да изявяват тези финансови претенции. През паузата не взехме нападатели, за да налагаме тях, защото са местни момчета. Категоричен съм, че стоя зад треньора", коментира босът Нанков.