Босът на Етър Ендер Дурмушев сподели, че се е видял преди дни със Сашо Ангелов, но категорично отрече появилите се информации, че треньорът ще се завърне на "Ивайло". Преди седмица спецът напусна "Ботев" (Враца), който тази пролет вкара в "А" група. Преди това Ангелов бе наставник именно на "виолетовите".

"Категорично няма такова нещо. Сашо Ангелов няма да започва работа в Етър. Вярно е, че преди две-три седмици с него се видяхме в една пицария във Велико Търново, но това нищо не означава. Ежедневно се срещам с много хора. С него не сме водили никакви разговори за пост в Етър, а и недоумявам защо информацията идва от Враца. Етър си има треньор и той се казва Георги Тодоров", заяви представителят на турските акционери в клуба Ендер Дурмушев.

Сашо Ангелов наистина си е във Велико Търново, след като прекрати отношенията си с "Ботев". "Не съм давал интервюта на никого и не знам откъде се появяват подобни информации, макар че всъщност се досещам на кого във Враца са дело, защото това отношение не е от днес, а от първия ми ден там. Не искам името ми да бъде въвличано в подобни интриги", категоричен бе и Ангелов.