"Не надавам ухо на това, което се говори за ЦСКА по медиите. Когато има нещо черно на бяло, чак тогава ще коментираме", заяви пред "Меридиан Мач" новият секретар на Лицензионната комисия Валентин Стоев.

Както е известно, бившият депутат смени на поста Красин Кръстев, който след години вярна служба на БФС емигрира в Швейцария.

„Все още е рано да коментираме кой клуб е изряден и кой не е. Както сами може да се досетите, срокът, до който отборите трябва да представят документацията на Лицензионната комисия, е 31 март. Така че ние ще имаме яснота за състоянието на клубовете в началото на април", допълни Стоев.

Както е известно, всеки ден излизат нови и нови проблеми на ЦСКА. В понеделник стана ясно, че бившият защитник на „червените" Сивард Спрокел е спечелил дело за около 100 000 лева срещу клуба. Иначе са добре познати случаите с испанския агент Уриарте (чака 45 000 евро за трансфера на Иван Боладо), Сокена Ба Бенжелюн (55 000 евро за трансфера на Абел Анисе), както и Генади Вучков, чакащ умопомрачителните 320 000 евро за пристигането на „Армията" на карето от Локомотив (Пловдив) Михаил Венков, Илиас Кириакидис, Тасио и Сержиньо.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015