ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Собственикът на Нефтохимик Николай Филипов заяви, че вината за нелепата загуба в Стара Загора с 0:2 от Берое не е само на вече бившия треньор Валерий Дамянов, но и на целия отбор, който е играл бездушно. Въпреки това бизнесменът прие ситуацията с чувство за хумор и заяви, че футболистите му са джентълмени и не могат да играят срещу отбор, останал само с осем души на терена. Той коментира още бъдещето на Валерий Дамянов в клуба, както и положението с Антон Спасов и липсващия му лиценз.

„Така е във футбола - когато отборът пада, обикновено вината се поема от треньора. Макар че моите лични виждания са, че не само Валерий Дамянов е виновен. Цареше пълно бездушие на терена. За съжаление гледах този мач”, коментира пред "Топ Новини Бургас" Николай Филипов.

„Но вижте нашите футболисти какви са джентълмени. Те не могат да играят срещу по-малко хора. Те са много възпитани. През първото полувреме играха по-добре срещу 11, отколкото през второто срещу 8. Трябваше да влезем ние с Костадин Джамбазов от страната на Берое, за да могат да се разиграят. Тогава щяхме да вкараме поне още два гола”, духовито отбеляза бизнесменът.

„Шегата настрана, те просто толкова си могат. Ето, например нападателите си пречеха отпред, чудеха се какво да правят. Ще решим, като какъв ще остане Валерий Дамянов, най-вероятно ще е спортно-технически директор. При нас много вожд, малко индианец. Ако трябва Антон Спасов ще използва ПРО лиценза и на папата, но ще води отбора. Ще се ползва лиценза на човек от клуба, няма да се вземат други треньори”, завърши култовото си изказване Николай Филипов.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ