Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Председателят на съдийската комисия Никола Джугански е много вероятно да подаде оставка и да не изчака края на сезона. Това призна самият той след мача Миньор Перник – Лудогорец (1:2).

“За жалост грешките продължават. Въпреки че не мога да сложа знак за равенство между Ники Йорданов вчера и Ахмед Ахмед. Моята оставка стои на бюрото на господин Борислав Михайлов още след мача ЦСКА – Локомотив София за Купата на България. Има седем кръга до края на първенството, надявах се да започнат да свирят по-добре колегите”, заяви Джугански.

На въпрос, ще останат ли съдии за последните кръгове, бившият асистент-съдия отговори: “Ще има. Смятам още тази седмица в кръга за първенство лека-полека да започна да пускам съдии, които бяха наказани за неопределено време. Чувствам, че времето ми като председател изтича. Дали ще остана края на сезона?! Най-много. Възможно е и по-рано да напусна.”

На въпрос, има ли тенденция и защо се получава, че наказват съдии след мачове на “Левски”, Джугански обясни: “Така се получава. Аз ако знаех, че те ще сгрешат на мачове на “Левски”, нямаше да отидат. Щяхме да направим по-различни назначения. На мачове на “Левски” отиват най-опитните съдии. В крайна сметка се получава, че точно те наистина грешат и може би на водещите отбори трябва да започвам да пращам млади съдии.”