Младата футболна съдийка Теодора Тодорова говори за сексуалния тормоз, на който я е подлагал председателя на Областния съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов. Както вече стана ясно, мераклията месеци наред тормозел половинката на треньора на женския тим на Атлетико (Лом) - Свободин Колев, който пръв разкри за скандала. 

"Абсолютно всичко е манипулация", категоричен е Стоянов.

"На един служебен обяд, на който той си позволи да каже какво иска. След това започнаха разговори, звънене и в един момент реших да започна чат, защото думите няма как да бъдат доказани. Със съпруга ми решихме да го провокираме да напише това, което казва", разказа Теодора Тодорова в „Здравей, България” по Нова телевизия, обяснявайки, че Стоянов опитва да спъва работата й заради неудовлетворените му желания.

"Българският футболен съюз по никакъв начин не е виновен. Аз не обвинявам БФС. За това, този човек по някакъв начин се е издънил в професионален аспект, не са виновни в БФС, когато са го назначили", добави Тодорова.

„Всичко е една долна манипулация. Абсолютно всичко е манипулация. Тази седмица завеждаме дело и всичко ще се разбере. Аз съм водил много телефонни разговори с нея и други хора. Не отричам, че сме писали есемеси, но само за футбол”, пък заяви Ангел Стоянов в правото си на отговор и добави:

"Много относително е да кажете харесвате ли една жена. Всички жени са хубави. Хубаво е, когато си падате по жени. Проблемът е, когато си падате по мъже. Всичко ще излезе в съда. Имаме такива доказателства, които не смятам сега да изваждам пред вас. Съдът и прокуратурата ще изяснят всичко.”