Новият треньор на Пирин (Благоевград) Наджи Шенсой най-вероятно няма да води отбора в днешния домакински мач срещу Берое. Двубоят от 12 кръг на „А“ група започна в 20:00 часа. Специалистът все още не е получил работна виза, но има шанс такава да бъде извадена в часовете преди началото на срещата.

В същото време Шенсой използва момента, за да се прибере в Турция. Ако той не води Пирин в днешния мач, начело на „орлетата“ срещу Берое ще бъде неговият асистент Добри Митов, който се появи и на традиционната пресконференция в петък.

„Откакто сме в Пирин работим ежедневно за да повишим настроението и вярата на момчетата, които бяха доста поразклатени заради резултатите до момента. Вижда се отлично настроение в последните тренировки и се надявам това да се пренесе на терена в понеделник”, отбеляза Митов.

„Всички се надяваме да постигнем успех срещу един сериозен отбор, какъвто е Берое. Имаме нужда от всеки един фен и подкрепа от пълни трибуни, за да може да се поздравим всички с победа“, допълни бившият футболист на „орлетата“.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016