Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Наджи Шенсой заяви, че очаква труден мач срещу Черно Море. Двубоят е на 14 март (неделя) от 15:00 часа във Варна. Наставникът изтъкна общите вечери като една от основните причини за по-бързото сплотяване на тима.

“За да станем истински отбор е важна и социалната адаптация на новите. Снощи например бяхме заедно на ресторант всички - футболисти, ръководство. Добре беше, че новите футболисти с много качества и сериозна кариера, успяха бързо да се адаптират към играта на отбора, а не отбора да се адаптира към тях", каза Шенсой на редовната си пресконференция.

“Подготвяме се сериозно за труден мач срещу Черно море. Не мога да се оплаквам от обстановката със снега, защото вали в цяла България и каквото е за нас, такова е за всички отбори. Направихме всичко възможно да се подготвим най-добре. Черно море играе много агресивно и силно като домакин. Ние обаче в два мача показахме много силна игра - срещу ЦСКА трябваше да вземем поне една точка, а срещу Черноморец спечелихме напълно заслужено”, допълни наставникът./БЛИЦ