Треньорът на Пирин Наджи Шенсой беше изключително разочарован от домакинската загуба на тима с 1:3 от Лудогорец в среща от 24-ия кръг на "А" група. Специалистът изрази недоволоството от съдийството на Станислав Тодоров в днешния двубой, който според косоваря е съдия на разградчани. 

"Как да не съм ядосан и разочарован? Изиграхме много добро първо полувреме. Ако някой не познаваше двата отбора, нямаше да знае кой е шампионът на България. Лудогорец нямаше едно положение през първата част".

"Играхме 11:17. Шест съдии не дадоха червен картон на Керчев днес. Тодоров е най-добрият съдия в България, но за Лудогорец. Те имат най-добрият отбор в България и не мисля, че имат нужда от подобна помощ. Заслужават да бъдат шампиони. Те нямат конкуренция. Как могат толкова много да паднат съдиите. То се вижда от самолет. И те не си вярват. Нямаме нито една точка спечелена благодарение на съдиите. Ние сме един симпатичен отбор надявам се да останем в А група. Имаме една седмица да мислим как да играем срещу Левски“, каза още Наджи Шенсой.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!