Новият старши треньор на Локомотив (Пловдив) Наджи Шенсой изрази задоволство от играта, въпреки загубата от ЦСКА с 2:3 на “Българска армия”.

“Първо искам да честитя победата на ЦСКА. В защита имахме много проблеми, но все пак успяхме да върнем един гол в края на първото полувреме. Резултатът 3:0 не дойде заради кой знае каква добра игра на домакините, просто при нас имаше тотална десинхронизация в защита”, каза Шенсой.

“Нямам никакво съмнение, че ще останем в “А” група. Първите 20 минути ние играхме по-добре от тях и те нямаха никаква инициатива, но стигнаха три пъти до вратата и вкараха три гола. Трябва ни време за сработване и мога да уверя феновете, че ще започнем да постигаме резултати”, добави треньорът.

Шенсой коментира ексцентричното си поведение край страничната линия: “На такъв динамичен мач няма как да стоя на едно място. Вие какво искате, да съм като на театър на Шекспир все едно гледаме “Омлет” (б.р. – има предвид “Хамлет”. Вижте в баскетбола, който е по-културен спорт от футбола. Там треньорите постоянно скачат покрай линията, комуникират със съдиите. Може да грешат, може и да са прави, но си говорят.”/БЛИЦ