Голмайсторът на Пирин (Благоевград) Иван Цачев се очаква да остане резерва в днешния мач срещу Берое. Последната среща от осмия кръг на "А" група стартира в 16:00 часа на стадиона под Аязмото.

Преотстъпеният от Левски млад нападател вкара два от трите гола на Пирин през този сезон и очаквано получи повиквателна за младежкия национален отбор за евроквалификацията с Черна гора.

В последните четири срещи на тима си обаче той така и не успя да се разпише и заради това днес ще остане на пейката.

На пресконференцията още в петък наставникът Наджи Шенсой обяви, че ще направи промени за мача с Берое. Зоран Златковски и Борис Кондев са със сериозни шансове някой от двамата да започне титуляр за сметка на Цачев. От групата на "орлетата" отпадна друг нападател – Калоян Стоянов, което също засилва шансовете на Златковски и Кондев.

Прави впечатление, че Шенсой този път включи в групата за мача Георги Самокишев и Зоран Златковски след силните им игри за дублиращия отбор, информира e-79. "Орлетата" обаче трябва да имат предвид, че днес ги очаква пълен стадион в Стара Загора, тъй като е празникът на града и затова двубоят бе оставен за понеделник. /БЛИЦ