Наставникът на Пирин (Благоевград) Наджи Шенсой даде пресконференция, на която сподели очакванията си за предстоящото домакинство на Литекс. Двата тима се изправят един срещу друг утре от 17:30 часа на стадион "Христо Ботев".

"Ситуацията е трудна още от началото, когато дойдох в отбора преди седмици, но сега става и по-сложна с натрупването на картони и контузии. Това обаче са нормални неща и трябва да се справим със задачата, а тя е да печелим точки. В Пловдив срещу "Ботев" имахме много ситуации да отбележим, владеехме топката повече, но за това в този спорт точки не дават. Трябва да почнем да реализираме", заяви специалистът.

Пиринци влизат в сериозна серия от мачове, като утре домакинстват на Литекс, следва гостуване на Лудогорец, а после в Благоевград идва "Левски".

"Литекс не е непреодолим съперник, което се видя в отминалия им двубой с Локомотив (Пловдив). Мисля, че всички почитатели на футбола видяха една чиста дузпа за пловдивчани, която не бе отсъдена. Те имат своите слабости и силни страни и работим в тази насока да се възползваме и неутрализираме." , заключи Шенсой.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016