Двамата французи Санти Нгом и Рашид Фуад са си тръгнали от Благоевград снощи. Те изкараха три дни проби в Пирин, пише "Гонг". От треньорския щаб на „орлетата“ не пожелаха да коментират дали двамата няма да дойдат отново в тима през зимната пауза. Централният нападател Нгом, който е юноша на ПСЖ, се е понравил на ръководството, но очевидно, че заради сгъстения цикъл от мачове на Пирин, засега няма как да бъде привлечен.

Двамата естествено пропуснаха и неделната двустранна игра на стадион „Христо Ботев“. След като планираната контрола със Септември (Симитли) бе отменена, ръководството на Пирин взе решение да не се търси противник за спаринг, а отборът да направи двустранна игра. Тя се проведе на стадион „Христо Ботев“. Наджи Шенсой раздели отбора на две, като едните играха в зелено, а другите в червено.

Новият младежки национал на Пирин Тодор Траянов получи почивка. Той започна титуляр и в двете контроли на младежите срещу "Ботев" (Пловдив) (2:0) и мъжкия национален отбор (1:1) и затова не тренира днес, за разлика от колегата си Красимир Костов, който също е в младежката национална гарнитура.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016