Футболистите на ОФК Пирин бяха пуснати в заслужена коледна почивка днес, след като благоевградчани проведоха последно тренировъчно занимание на стадион "Христо Ботев". "Орлетата" направиха двустранна игра, в която участие взеха няколко състезатели дошли на проби. Треньорът Наджи Шенсой тества Цветан Варсанов, Смаил Креболиев, Манол Чапов, Денис Цолев, Симеон Ганчев и сръбския полузащитник Душан. Както е известно, Ганчев е голмайсторът на Миньор (Перник). Денис Цолев пък продължава усилено да си търси отбор, след като преди месеци го отпратиха от Лудогорец.

Шенсой раздели играчите на зелени срещу червени, като вторите победиха с 3:1. Головете отбелязаха Румен Сандев, Благой Наков от дузпа и Смаил Креболиев, който изработи и наказателния удар преди това, a Симеон Ганчев отбеляза за зелените.

Освен пристигналите на проби играчи, участие взе и 17-годишният юноша на Пирин Микто Митев и "баткото" от старшата възраст Кирил Грозданов.

Веднага след тренировката пиринци се отправиха на обяд, който бе и последното предпразнично събиране на състезателите и треньорите. "Орлетата" подновяват тренировки на 11 януари, като към момента са запланувани два подготвителни лагера – 10 дни в Сандански, от 14 до 24 януари, и в Турция - от 29 януари до 12 февруари. Все още се разглеждат най-добрите предложения за точното местоположение на лагерите, като това ще стане ясно през следващите дни.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016