Наставникът на Локомотив (Пловдив) Наджи Шенсой за пореден път бе култов в изказванията си. Избраниците му завършиха 1:1 като гост на Сливен.

"Не спечелихме една точка, а загубихме две. Първото полувреме можеше да водим с 3:0. Както трябва да се играе навън, така играхме днес, но не успяхме да вземем победата", заяви Шенсой.

"Един ден ставаш герой, един ден кукавица, особено в Локомотив (Пловдив). Тук винаги се прави голяма трагедия. Загубихме две точки и сега вземаме срещу Ботев служебно три точки. Имаме една седмица да се подготвим за срещата с Миньор (Перник). Локомотив (Пловдив) ще остане в "А" група. Аз и футболистите ще дадем всичко, за да стигнем нивото на феновете ни. Те наистина са много велики. Мога да ги сравня с феновете на Ливърпул", не скри възхищението си специалистът.

Относно изказването си, че футболисти на клуба дават лъжлива информация на журналистите, косоварят коментира - "Не искам да разкривам имената на играчите, но дават необективна информация на журналистите и става война като в Афганистан и Ирак. Нормално се работи, но някои искат да има интриги. Затова не може Локомотив да стане голям клуб." /БЛИЦ