Наставникът на Пирин Наджи Шенсой се прибра снощи в Благоевград и днес, преди заминаването на отбора за първия подготвителен лагер в Брестник, даде пресконференция. На брифинга косоварят обяви, че обмисля да глоби Мартин Тошев. Голмайсторът на "орлетата" все още кара ваканцията си зад граница - в далечна Панама.

"Наказание или глоба, ще видим какво точно, чака Мартин Тошев. Той ме помоли за разрешение да започне тренировки няколко дни по-късно, но аз бях категорично против. При това положение задължително ще има санкция", закани се Шенсой, размахвайки пръст на юношата на ЦСКА.

"Освобождаваме трима - Александър Якимов, Богомил Дяков и Антонио Хаджииванов. Привлякохме Дани Младенов. Ще привлечем поне още двама, но офанзивни футболисти. Целта ни е да бъдат български футболисти. Винаги съм предпочитал да работя с българи. Мисля, че и младият Смаил Креболиев ще ни бъде много полезен", каза още косоварят, който от утре ще подготвя футболистите си в Брестник. Първата контрола на Пирин ще бъде последния ден от лагера - на 24 януари срещу Асеновец.

 "А" ГРУПА, ЗИМА 2016 - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016