Ейре загуби с 0:1 домакинството си на Аржентина в контрола, играна на "Авива Стейдиъм" в Дъблин. Едиственото попадение в проверката падна в 20-ата минута, а негов автор стана Анхел Ди Мария.
 
Домакините оспорваха зачитането му. При гола остана съмнение относно редовността му, тъй като Гонсало Игуаин бе в явна засада, след като вратарят Серхио Ромеро изрита топката към него, тя тупна пред нападателя, но не стана ясно дали футболистът на Реал (Мадрид) игра с нея. В крайна сметка кълбото достигна до Анхел Ди Мария, който със силен изстрел прониза Шей Гивън.

Очакваният в ЦСКА нападател Килиън Шеридън бе титуляр за домакините и остана на терена до 57-ата минута, когато бе заменен от Андрю Киоу. Новият играч на "армейците" обаче разочарова, тъй като не се отличи с нищо съществено във времето, което прекара на терена. Шеридън си партнираше в атака с Роби Кийн. Титуляр за Аржентина бе звездата Лионел Меси, който също игра до 57-ата минута.

Във вторник Шеридън бе титуляр и за младежката формация на страната си в евроквалификацията с Естония, спечелена с 5:0. Тогава той игра до 77-ата минута, но не успя да вкара гол.

Килиън пристига в София в ранния следобед, ще премине медицински прегледи, след което ще подпише с ЦСКА. /БЛИЦ