Килиан Шеридън иска да си тръгне от ЦСКА колкото е възможно по-бързо. Ирландецът е уведомил вече за намерението си треньорския щаб на “червените”, научи БЛИЦ. Официално той има контузия в ахилеса, която му пречи да тренира. Заради травмата нападателят ще пропусне днешната контрола, която е първа за ЦСКА за 2011 година. В 15 часа “армейците” играят с Вихрен (Сандански) в гръцкия град Ксанти, където са на подготовка.
 
Шеридън не издържал поради няколко причини. Първата е забавянето на заплатите, а втората – рядкото му появяване в стартовия състав. През есента, когато Милен Радуканов пое ЦСКА, ирландецът не попадаше често сред титулярите.
 
Ирландецът настоял да бъде продаден или преотстъпен на Острова. Според наши източници за него има запитване от два клуба – английски и шотландски, като е доста вероятно да се стигне до трансфер. Пазарът във Великобритания е отворен до 31 януари.
 
Шеридън пристигна в ЦСКА през лятото, след като бе закупен от Селтик за 250 000 паунда. “Червените” обаче и до днес не са превели нито стотинка на шотландския гранд.