Ръководството на втородивизионния Несебър взе решение да прекрати договорите на шестима футболисти, както и на един от треньорите след неубедителния есенен полусезон в Източната "Б" група. Вратарят Мирослав Григоров, полузащитникът Иван Цанков и защитниците Йордан Георгиев, Цветелин Радев, Даниел Граматиков и Галин Богданов вече не са част от отбора. На въпросните футболисти ще бъде предложено разтрогване на договорите по взаимно съгласие.

От ръководството също така се разделят и с треньора на вратарите Венелин Николов, като неговото място заема Виктор Георгиев, който ще бъде играещ помощник-треньор на Иван Цветанов - Трите хикса.

Финансовото положение в Несебър също не е особено цветущо, въпреки сериозния бюджет, който гласува местната община на клуба в началото на календарната година. Все пак шефовете са дали обещание, че всички играчи до Нова година ще си вземат полагаемото по договорите, като това се отнася и за напускащите.

Договорът на нападателя Трайо Грозев изтича, но най-вероятно той ще го поднови в близките дни. Несебър излиза във ваканция от утре, а зимната подготовката стартира на 9 януари с лагер в Обзор.