Млад шофьор е предизвикал сблъсъка в центъра на Бургас снощи, при който пострадаха Радостин Кишишев и синовете му. Зад волата на ситроена е бил Митко С. от Камено, който е взел шофьорска книжка само преди пет месеца, научи "24 часа". Огледът на местопроизшествието категорично показал, че колата е минала на червено и е нацелила таксито, което се движело по правилата.

Пробите и на двамата водачи са отрицателни. Радостин и Димитър също са прегледани в УМБАЛ-Бургас, но състоянието им не е изисквало хоспитализиране.

С комоцио е бил и водачът на таксито. Той също е освободен за домашно лечение. Продан е с рана на челото, вероятно от удар в прозореца на таксито. Момчето е в стабилно състояние, контактно, няма опасност за живота му, показа проверка на "24 часа". По клинична пътека трябва да остане в болницата три дни като показателите му се следят непрекъснато. При удар в главата е възможно да има последствия по-късно, затова е наложително пострадалите да са под наблюдение, коментира специалист.