Ботев (Пловдив) ще бъде без голямата си звезда Тодор Неделев в най-интересния мач от първия кръг на плейофите в Първа лига срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов" от 20:30 часа.

Неделев получи травма на последната тренировка в навечерието на мача и не е успял да се възстанови навреме. На негово място "жълто-черните" ще разчитат на Александър Тонев. Бившият  прави официалния си дебют за "канарчетата", като това ще е първи мач за него от близо година и половина насам.

Winbet - победата е емоция! (18+)

За "сините" едно от последните нови попълнения Еркебулан Сейдахмет или казахстанския Меси ще бъде за първи път титуляр, след като вече се появи от пейката в битката с Верея. Титуляр е и Живко Миланов, а на върха на атаката е Валери Божинов.

Стартовите състави на двата тима:
Левски: Николай Михайлов, Иван Горанов, Давид Яблонски, Нуно Рейш, Живко Миланов, Мартин Райнов, Еркебулан Сейдахмет, Давиде Мариани, Паулиньо, Станислав Костов, Валери Божинов;
Резерви: Николай Кръстев, Серджиу Буш, Богдан Вашчук, Седрик Унтонджи, Милош Цветкович, Жерсон Кабрал, Илия Юруков;

Ботев: Даниел Кайзер, Филип Филипов, Димитър Пиргов, Кристиан Димитров, Лазар Марин, Радослав Терзиев, Лъчезар Балтанов, Васил Шопов, Еберт Кардосо, Александър Тонев, Антонио Вутов;
Резерви: Иван Чворович, Костадин Ничев, Феребори Доре, Кристиан Добрев, Радослав Апостолов, Запро Динев, Антон Карачанаков.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019