Шокиращ дисбаланс се забелязва в заплатите на част от футболистите на "Левски". Според информациите Цветан Генков прибира 22 000 евро на месец. 15 хиляди дава Тодор Батков, а останалите 7 му плаща Иво Тонев, който беше в основата на трансфера му на "Герена". Двамата са големи приятели още от престоя им в Локомотив (София), освен това имат общ бизнес.

Любопитното е, че голямата звезда Валери Божинов се разписва срещу 7500 евро или около 3 пъти по-малко от Генков, който освен всичко е със статут на твърда резерва. Завърналият се от Полша нападател е едва трети избор за атаката на "Левски". От началото на сезона е вкарал едва 5 гола, 4 от тях в "А" група (на Пирин Гоце Делчев, Локомотив Пловдив при победата с 3:2 на Лаута, Любимец и отново срещу Локомотив Пловдив при загубата с 1:2 на "Герена" през есента). Почти сигурно Генков ще напусне "Левски" след края на сезона. Ако все пак остане, едва ли заплатата му ще бъде същата.

Другият нападател - Димитър Макриев, взима по 16 хиляди лева на месец. Той обаче си е уредил супер клауза, по 1000 лева за всяко стъпване на терена./БЛИЦ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ