Коктейл от конска доза амфетамини и алкохол е довел до фаталния край на 32-годишния англичанин, който беше докаран в безпомощно състояние в „Пирогов”, където издъхна, пише TrafficNews. Очаква се това да бъде огласено до края на деня от полицията, която изчаква резултатите от аутопсията.

Eксклузивно: Зловещи разкрития за трупа на английския фен в София, оказа се, че... 

Търсят се познати на починалия чужденец, с които той е бил за последно, както и свидетели, които са се засекли с него в столични заведения. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

По тялото на британеца няма следи от насилие, а версията за дрогата отхвърля съмненията, че той може да е пребит заради сблъсък между запалянковци преди мача от 21,45 ч. довечера между националните отбори на България и Англия на стадион „Васил Левски”.   

Първи труп след безчинствата на англичаните в София

Починалият британец е сред дошлите в София над 4 000 фенове от Острова, които се надяват да видят на живо как „Трите лъва” си осигуряват участие в Евро 2020.

Заради английското нашествие по всички възлови места в центъра на столицата патрулират полицаи, а паркирането на улиците около стадион „Васил Левски” е забранено.  

Засега няма съобщения за нови инциденти с гостите от Острова след трите сбивания снощи. След тях само един от пострадалите англичани е потърсил лекарска помощ.