Феновете на ЦСКА се чудят защо Кристиян Малинов изведнъж беше пратен на пейката и от твърд титуляр се превърна в резерва. Халфът играе добре, даже и в националния отбор си намери място, но въпреки това треньорът Милош Крушчич го е „забравил”.

БЛИЦ разбра причината. И тя не е спортно-техническа. Наши източници разкриха, че Малинов е влязъл в контакт с чуждестранни мениджъри, които са му предложили да подпише договор с тях, за да защитават правата му.

Босовете на ЦСКА обаче научили новината, реагирали повече от остро и отсекли, че Кристиян трябва да бъде забит на скамейката. И треньорът Крушчич, иска или не иска, изпълнява заповедта отгоре. Къде ще ходи иначе...

Пред медиите и феновете сърбинът намери оправдание. "Просто Рубен Пинто е във форма и затова му гласувам доверие. И поради тази причина Малинов не играе. Няма друга причина".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

На „Армията” май стана нещо като традиция играчите да бъдат вадени от състава поради причини, които не са спортно-технически.

БЛИЦ ви припомня само два от по-нашумелите случаи – първият беше с Борис Галчев, а вторият с Николай Бодуров. Вероятно и Малинов е от тези, за които Гриша Ганчев обича да казва, че ги е задраскал с дебелия флумастер. 

За отсъствието на Кристиян възроптаха няколко легенди на ЦСКА, между които Аспарух Никодимов. Паро се учуди публично как е възможно Малинов да е резерва за сметка на Пинто. 

"Ако днес Кристиян се появи титуляр срещу Арда за Купата на България, не си мислете, че проблемът е изгладен. Обикновено в такива мачове се дава шанс на тези, които не са в стартовия състав в шампионатните срещи. А е възможно Малинов да се е отказал от намерението си да подписва с чуждите мениджъри и шефовете да са му простили. Но истината за липсата му в стартовия състав през последните мачове е тази, а не здравословна или спортно-техническа", коментираха наши източници.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020