С три мача днес продължава програмата на 17-ия кръг на еfbet Лига.

Шоуто започва в 12:45 часа с Хебър - Черно море, който предлага изключително интригуващ треньорски сблъсък между Любослав ШПенев и Илиан Илиев.

"Моряците" влизат в срещата след две поредни победи. Тимът на Илиан Илиев дели първото място във временното класиране с ЦСКА. Двата отбора имат по 35 точки. 

Днешният домакин е в серия от две поредни загуби, дошли от ЦСКА и Лудогорец. Възпитаниците на Любослав Пенев заемат 9-о място със 19 точки. 

От 15:15 часа на терена излизат Пирин (Благоевград) и ЦСКА 1948.

Двата отбора влизат в мача в коренно различна форма. Домакините наредиха пет мача без победа, като в последния си завършиха наравно 0:0 като гост на Берое. "Червените" са в серия от осем мача без поражение, като в последния кръг победиха Левски с 1:0 у дома. 

Пирин е 14-и във временното класиране с 12 точки. "Орлетата" имат едва един успех у дома през кампанията и ще опитат да променят това днес. В същото време възпитаниците на Николай Панайотов също са колебливи далеч от дома, където са спечелили 11 от 26-те си точки. 

Краят на програмата е от 17:45 часа в Кърджали със срещата Арда - Берое.

Кърджалийци са в серия от пет мача без победа в първенството, в които дори не вкараха гол.  В същото време Берое спечели срещу Локомотив Пловдив и Левски, а в последния си мач завърши наравно у дома срещу Пирин Благоевград. 

Двата тима са съседи във временното класиране, като Арда е седми с 25 точки, докато заралии имат четири по-малко. "Сините" се представят много силно у дома, като имат 4 победи и 3 равенства. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига