Двама от помощниците на Виктор Гончаренко изгледаха тренировката на Литекс на стадион "Динамо" в Минск тази вечер. Вадим Скрипченко, който е първи асистент на наставника на белоруския шампион, заедно с още един от спортно-техническия щаб на БАТЕ, пропътуваха 70 километра от Борисов до столицата Минск, за да наблюдават официалното занимание на Станимир Стоилов и неговия отбор, информира "Гонг".

Скрипченко присъства и на мача между Литекс и Пирин от втория кръг на "А" група, в който "оранжевите" отстъпиха с 0:1. Помощникът на Гончаренко отново си водеше бележки за това какво правят носителите на Купата на България.

Станимир Стоилов въобще не се трогна от наличието на двамата шпиони, оставяйки достъпа до заниманието напълно свободен. Агентите на БАТЕ от своя страна също решиха да не се крият, появявайки се на трибуните на Националния стадион в Минск с екипировката на своя тим.

Литекс тренира в Минск, вместо в Борисов, тъй като Станимир Стоилов предпочете да не разкарва футболистите си преди двубоя. Тимът ще се запознае с терена на Градския стадион в часовете преди мача утре. Срещата БАТЕ - Литекс е от 19 часа българско време. /БЛИЦ