Португалският нападател на "Левски" Жоао Силва беше много доволен след победата с 3:0 над Пирин (Разлог) в първия мач от 1/16-финалите за Купата на България. Бившият играч на Евертън успя отново да се разпише във вратата на съперника, както направи и преди дни при успеха с 2:1 над Локомотив (Пловдив) за първенство. Силва сподели след днешния двубой, че приятелите и колегите му са помогнали най-много да превъзмогне трудностите.

"Добър мач срещу втородивизионен тим. Отнесохме се с уважение към съперника. Вкарахме три гола, но можеше и повече. И аз се разписах, което ме прави доволен. Когато дойдох тук, знаех какво ще се изисква от мен. Сега вече започнах да вкарвам и съм спокоен. Приятелите и колегите ми помагат. Благодарение на головете започвам да се чувствам по-добре", коментира Жоао Силва.

"Всички мачове са трудни. Трябва да сме концентрирани, защото имаме три дни да се подготвим за следващата среща (б.р. - гостуването на Миньор в Перник). И в неделя трябва да победим, за да останем на върха в "А" група", каза още нападателят.