Бившият футболист на Левски Милан Коприваров отново ще играе със синята фланелка. През последните години той се подвизаваше в аматьорските и полупрофесионалните лиги на Австрия. Копи, както с любов го наричаха „сините“ фенове навремето, подсили Левски-Раковски. Това съобщи пред “Витоша Нюз” шефът и играещ треньор на тима Станислав Ангелов.

“Сините” са втори във временното класиране на столичната АОГ-Юг. Те изостават само на 3 точки от лидера Витоша (Бистрица) II.

Феновете на Левски със сигурност още помнят Милан. Именно той вкара гола за победата над Оксер с 1:0, с която тимът елиминира французите в първия кръг на турнира за Купата на УЕФА. Коприваров се разписа в 27-ата минута след подаване на Валери Домовчийски.

Левски продължи в следващата фаза с общ резултат 2:2. Последва и знаменит рейд на “сините” към 1/4-финалите през сезон 2005/06.

Копи игра за Левски и в групите на Шампионската лига, а през 2008 година напусна „сините“ в посока Славия. Игра под наем и в Родопа (Смолян). После обаче го сполетяха контузии. Поигра малко и в Локомотив (Мездра), а от 2010 година беше в Австрия (Веелс и АТСВ Щадл-Паура).