ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Националите ни по минифутбол продължават силното представяне на световното първенство в ОАЕ. Нашите надвиха с 3:0 коравия тим на Япония и след като преди дни победиха със същия резултат и Черна гора си гарантираха класирането на осминафиналите. 

"Лъвовете" ще завършат на първото място в групата. След два дни им предстои протоколен мач срещу аутсайдера Оман, който записа две загуби - от Япония с 1:13 и от Черна гора с 1:10.

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

В срещата с японците с два гола блесна един от синовете на героя от САЩ`94 Бончо Генчев - Любомир Генчев. Той се разписа в 21-ата минута с магичен рейд и точен удар в левия ъгъл, давайки преднина на България след много оспорваното начало на мача. 

През втората част отново битката беше огромна, но перфектната тактика на треньора Ники Михов и отлично спазващите я футболисти даде резултат. Ангел Рахов вкара след страхотен пас на Веселин Филипов за 2:0. Малко по-късно пък Любо Генчев се разписа от дузпа и оформи класиката с втория си гол в мача - 3:0 и нова победа за България на Мондиала в ОАЕ.