Син на герой от САЩ`94 е със счупен крак, разбра БЛИЦ. Става въпрос за наследника на Златко Янков - Ростислав, който защитава екипа на Калиакра. Младият защитник е пострадалият във вчерашната касапница в Симитли, където местният Септември победи с 2:0 гостите от Каварна в интригуващ двубой от 16-ия кръг на "Б" група. По-рано ви съобщихме за куриозната случка и как футболисти се наложило да избутат линейката извън терена, за да може срещата да се доиграе.

Синът на Фара пострадал, след като в 70-ата минута Анатоли Лулейски му скочил на глезена и го счупил. Именно заради Ростислав Янков линейката влязла на терена. Качили сина на славния ни футболист в нея, но тя не могла да запали. Чак след 15-ина минути пристигнала друга линейка, на която Ростислав Янков бил натоварен и откаран към болницата. Докато я чакал играчът на Калиакра стенел от болка, но нямало кой да му окаже бърза помощ.

От щаба на Калиакра хвърлиха вината за заформилата се касапница в Симитли на рефера Мартин Стоименов, който по думите на гостите позволил на футболистите на Септември да ритат здраво каварненци.