ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Левски и ЦСКА завършиха 1:1 на един от терените на "Герена" в дерби от Елитната юношеска група до 15 години. "Сините" поведоха с гол на Радостин Стоилов, но само секунди след това "армейците" изравниха чрез сина на боксьора Тервел Пулев - Калоян, който е ключов играч във формацията на "червените" до 15 г.

Двубоят започна с леко превъзходство на Левски, но чисти ситуации за гол липсваха. В края на полувремето паднаха две попадения. Домакините поведоха в 34-ата минута, след като Стивън Джерард Гаоте асистира на Радостин Стоилов и той отбеляза за 1:0. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Още с подновяването на играта от центъра талантите на ЦСКА изравниха. Хубав далечен изстрел на Мартин Андонов срещна напречната греда, а при добавката Калоян Пулев изпрати топката във вратата на Левски - 1:1. 

В края на мача "червените" можеха да стигнат до победата, но вратарят на Левски се намеси добре след опасен удар на Мартин Андонов. Малко преди да изтече редовното време Иван Андонов от ЦСКА бе изгонен за втори жълт картон за нарушение срещу Стивън Джерард Гаоте, a срещата приключи наравно.

След ремито Левски е втори с 54 точки, изоставайки с 4 от лидера Лудогорец, който е с мач по-малко. ЦСКА е пети в Елитната група до 15 години с 43 точки.

Калоян Пулев:

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК