Треньорът на Славия Златомир Загорчич беше разочарован след домакинското 0:0 срещу Арда в срещата от втория кръг на плейофите във втората четворка от Еfbet Лига. Специалиастът коментира и спречкването с Галин Иванов.

"Изпуснахме 3-4 ситуации, в които можехме да отбележим, не успяхме да вкараме. Имахме проблеми с контузени играчи. Трябваше да сме по-агресивни в атака и да отправим повече удари. Вдигаме главите, гледаме напред и чакаме в следващия мач“, каза Златомир Загорчич.

Той обясни, че с капитана Галин Иванов са се разбрали, след като футболистът не бе доволен, че бе заменен след час игра. "Няма нищо. Това е напрежение от мача. Говорихме си в съблекалнята, абсолютно нищо няма", каза Заги, който след сменята на Иванов с Кристиян Стоянов тръгна заплашително към аса на "белите" и се наложи да бъде удържан от хора от щаба си.

"Искаме да печелим точки от всеки мач. Гледаме позитивно на нещата и се надяваме да се класираме за бараж за евротурнирите, което би било идеално", каза треньорът на Славия за битката за седмото място.

"Няма да е лесен мач нито за нас, нито за тях (б.р. - "белите" гостуват на ЦСКА 1948 на 10 май). Днес ни липсваше агресия в атака, опитвахме с дълги подавания на защитниците без да включваме халфовете в играта. Ще опитаме да коригираме това, за да постигнем добър резултат", завърши Златомир Загорчич.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!