Големият син на бившия голмайстор Георги Чиликов - Павлин, има нов отбор. БЛИЦ СПОРТ научи, че 18-годишният талант е преминал в редиците на Локомотив (София) и прави повече от впечатляващ старт. В четирите си мача до момента за формацията на "железничарите" (набор 2000) Павлин е отбелязал пет гола, което е отличен показател за централен защитник. 

Бранителят днес е наказал и ЦСКА 1948 при победата на тима си с 2:1. Така Локомотив е свалил "червените" от върха в класирането в първенството от зона "София" при родените 2000-2001 г. Лидер вече е Царско село.

За сина на Георги Чиликов отбелязването на голове е нещо обичайно. Павлин се разписваше често и докато беше в школата на Левски, въпреки че и на "Герена" играеше в защита. Очевидно наследникът на бившия треньор при "сините" е наследил головия нюх от баща си. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Качествата му бързо забелязва и треньорът на първия отбор на Локомотив (София) Младен Додич. Чиликов-младши води занимания с мъжете и дори записа дебют - при победата с 2:1 над Ботев (Пловдив) в паузата на шампионата, когато се появи като резерва. Очаква се скоро талантът да запише и първо участие във Втора лига. 

И докато Павлин вече е в Локомотив (София), брат му Михаел (роден 2006 г.) продължава да е на "Герена" и тренира в школата на Левски.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ