Локомотив (Горна Оряховица) започна подготовка за новото първенство на Северозападната “В” група без сериозни кадрови промени. Треньорът Димитър Печикамъков събра отбора за първа тренировка, информира sport-vt. В нея от по-опитните играчи не се включиха вратарят Александър Димов, който още след края на сезона обяви, че си тръгва, заминалият за Англия Любомир Генчев и Димитър Димитров. Както е известно, първият е син на героя от САЩ`94 Бончо Генчев, който в момента е шеф на тима от Горна Оряховица. Любомир вече има опит в Англия, където игра за няколко нискоразрядни отбора.

На тренировката не бяха и младоците Ивайло Петров и Милен Савов, които си пробват късмета в Етър. Първият пропусна почти цялата пролет заради травма, а вторият влизаше предимно като резерва.

Все още не е напълно сигурно оставането на голмайстора Тихомир Кънев. Той бе на тренировката във вторник, но обмисля оферта на Дунав (Русе). На този етап най-известното ново попълнение е бившият капитан на Етър 1924 Красен Трифонов.

Първата контрола е насрочена за 20 юли с Видима-Раковски в Севлиево, съобщи старши треньорът Димитър Печикамъков. Седмица по-късно “железничарите” ще гостуват на Светкавица в Търговище. За края на месеца е предвидена проверка с Алекс ОК (Шемшево), предстои да бъдат определени дати и за приятелски мачове с Бенковски (Бяла).