Младият и все по-проспериращ съдия Стефан Апостолов ще свири международната приятелска среща за юноши до 17 години между България и Македония.

Синът на кмета на Симитли и бивш рефер Апостол Апостолов-Поли от миналата година е елитен съдия и съвсем нормално е избран да свири утрешния двубой, който е от 17:00 часа на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. Това ще бъде първият мач на юношеския национален отбор на благоевградския стадион от дълго време и затова се очаква с много голям интерес.

Начело на юношеската национална формация в тази възраст е Александър Димитров. В отбора играят и доста юноши на Пирин, които сега обаче вече са в други отбори, пише е-79. С повиквателни за този мач са вратарят Филип Димитров, който наскоро премина в Лудогорец, както и близнаците Борислав и Радослав Цоневи, Любо Илиев и Мики Орачев, като и четиримата в момента играят за "Левски".

В първата си контрола за тази седмица, играна в сряда в гръцкия град Ксанти, малко изненадващо нашите паднаха катастрофално с 0:5 от Гърция и затова ще се хвърлят здраво в утрешния мач.