Синът на Васил Божков – Антон, влиза в ръководството на ЦСКА. Той ще изкупи 34% от акциите на клуба, научи БЛИЦ. Останалите 66% ще бъдат разпределени между настоящите собственици от фирма “Титан” (33%) и боса на военноморския ни флот Кирил Домусчиев (също 33%).

Както е известно, Бургаският съд забрани на Любослав Пенев да напуска България заради неизплатени кредити към СиБанк. Дълговете на треньора са огромни, а една от причините да не ги изплаща е неполучените заплати от ЦСКА. Клубът виси с цели пет месечни възнаграждения на Любо. Поради всичко това наставникът нямаше как да замине на 2 декември за Лондон, за да ръководи “червените” в мача им срещу Фулъм от групите на Лига Европа. По средата на първото полувреме обаче Любослав Пенев

изненадващо се появи на стадион “Крейвън котидж”. Официалното обяснение беше, че “Титан” е платил 50 000 гаранция на съда, за да може Любо да тръгне за Англия. Упорито се говори, че парите всъщност са извадени от Антон Божков, след като той се е консултирал с баща си Васил.

В началото на ноември Антон Божков е имал продължителен разговор с баща си. Младежът следи под лупа всичко, което се случва в любимия му отбор ЦСКА. Тони е запален по “червените” още от малък, а когато татко му купува клуба, не пропуска нито един мач – било то на “Армията” или в чужбина. На срещата помежду им Антон моли Васил Божков да помогнат на ЦСКА. И твърди, че е готов да купи акции и да влезе в ръководството. Седмица по-късно Антон Божков е имал среща с Димитър Борисов, Иво Иванов и Кирил Домусчиев. Очаква се от януари Антон да влезе официално в управата на 31-кратните шампиони.