Директорът на националния отбор Наско Сираков остана разочарован от загубата от Италия и след световната квалификация нападна десния защитник на тима Станислав Манолев.

"Разочарован съм от представянето на Станислав Манолев. Той определено игра със самочувствие в този двубой, но то не бе подплатено", заяви Сираков.

“Няма голямо разочарование. Случи се най-нормалното нещо, което се очакваше. Да победиш Италия в Торино щеше да е голяма изненада, а когато подхождаш толкова плахо през първото полувреме е нормално, че и шансът ще ти обърне гръб. Целият отбор игра зле в защита”, допълни Наско.

„Това позволи на Италия много лесно да стигне до два гола. Моментът, когато можеха да се обърнат нещата бе положението на Стилиян, когато за мен имаше чист гол и нещата може би щяха да отидат в друга посока. Това, че нямахме шанс в определени моменти също оказват своята воля. За мен е важно аз какво съм видял и какви изводи ще направя за този мач. Станимир Стоилов си върши добре работа и мисля, че няма нужда да заставаме зад него”, завърши Сираков./БЛИЦ