Старши треньорът на Лудогорец Захари Сираков бе разочарован, че тимът му не е успял да реализира положенията си по време на нулевото равенство в Разград срещу Черно море от 7-ия кръг на efbet Лига.

„Не ни достигна гол, изиграхме перфектно първо полувреме. Създадохме много положения, но не можахме да реализираме. Започнахме добре и второто полувреме, но след червения картон не успяхме да притиснем още съперника и да стигнем до гол“, заяви Сираков минути след края на мача в Разград.

Той открои това, че тимът му до последно се е борил за победата: „Ние до последно играхме за победата. Въпреки че останахме с 10 човека, пускахме офанзивни футболисти. Играхме, за да спечелим мача, поздравих футболистите. Създадохме доста положения, но не успяхме да реализираме“.

„Сега ги пускам момчетата малко да починат, защото им се събраха доста мачове. Аз ги поздравих, че въпреки физическата и психическата умора, играха до последно. Това е радващо, че въпреки всичко, се опитваме да побеждаваме“, похвали футболистите си той.

„Момчетата си ги заслужиха. Няма слаби противници в Европа. Започваме с домакинство, надявам се на успех, който да ни даде самочувствие“, каза наставникът на Лудогорец за жребия в Лига Европа.

„Това към ръководството“, заяви Сираков относно евентуални трансфери.