Наско Сираков очаква "Левски" да го зарадва с победа и идната събота, когато гостува на "Ботев" (Пловдив), воден от близкия му Станимир Стоилов. Този път обаче легендата на "сините" желае загубата на Мъри, като подчерта, че очаква пълен стадион под тепетата.

Сираков, който често критикува "сините", е категоричен, че този път отборът е по-добър от есента и има всички шансове да спечели титлата.

"След първия кръг е трудно да се правят генерални изводи от "А" група. Мисля си, а и всеобщото мнение е, че надбягването отново ще бъде между два коня. Който направи по-малко грешки, той ще триумфира накрая. Според мен по-интересно и по-оспорвана ще е борбата за класирането в евротурнирите и в дъното при изпадащите", заяви Сираков, който беше на представянето на новия сайт на Българската федерация по художествена гимнастика, оглавявана от съпругата му Илиана Раева.

"Срещу "Ботев" ще е изключително тежък мач. Стадионът ще е пълен с публика. Срещата е важна и за двата отбора. "Левски" е в ролята на абсолютен фаворит и с потенциала, който има, би трябвало да спечели. Този път няма да викам за Стоилов", каза Сираков.

"Левски" ми харесва доста повече от есента, особено от това, което видяхме в Бургас. Една абсолютно заслужена победа. Разбира се, тежкото пред отбора тепърва предстои. Неведнъж съм казвал, че "Левски" има най-трудната програма. Най-важното е тимът да побеждава. Не е важно как играе в момента, тъй като предстоят изключително тежки гостувания. Успее ли да излезе от тях по начина, както го стори в Бургас - с три точки, най-вероятно ще станем свидетели на пряк двубой за титлата в София срещу Лудогорец, в който при всички случаи "Левски" ще е фаворит", добави Сираков, като обърна внимание и на ЦСКА, препоръчвайки на "Титаните" да уволнят Миодраг Йешич.

"В ЦСКА трябва да вземат мерки и решения. За мен отборът разполага със сериозен потенциал, а и е ЦСКА. Моето мнение за настоящия треньор на тима съм го казал преди 7-8 години и въобще не се учудвам какво се случа с отбора в момента. Скоро ще стигнат до правилното решение", добави "синята" легенда.